background


NIGHT LIGHT TRIO

Zenekar ・ Esküvőre ・ Céges Partikra ・ Rendezvényekre


Gy. I. K. - Gyakran Ismételt Kérdések

1. Milyen hangszereken játszotok?

- Elektro/akusztikus Gitár,

- Szaxofon, Percussion/ütős hangszerek,

- Szintetizátorok, zongora.

2. Milyen dalokat játszotok?

- Triónk hiteles zenei arculatát az oldalunkon található demó zenéink és a repertoárunkban szereplő dalcímek tükrözik! Zenekarunk a bulis, szórakoztató rendezvényekhez már jól bevált, sikeres zenei programmal rendelkezik.

- Esküvői fellépésen a lendületes, non stop jellegű, pörgős zenei programot képviseljük, nincs előre tervezett repertoár. Műsorunkat mindig interaktívan alakítjuk. Ha lakodalomról van szó, igényes hazai és külföldi zenéink mellett kb. két óra hagyományos táncolható Magyar Csárdás, mulatós zene is van a tarsolyban, amiket csak igény esetén játszunk.

- Hallgatókat, magyar nótákat viszont nem! Tapasztaltuk, hogy teljesen más irányba viszi el a lakodalom fiatalos, bulis hangulatát attól, amit zeneileg képviselünk!

3. Vacsora alatt is játszik a zenekar?

- Alaphelyzetben nem! De ha a rendezvény jellege olyan, hogy szükséges az élőzene jelenléte, akkor természetesen vacsora alatt is tudunk élő háttérzenével szolgálni!

- Azzal minden esetben számolni kell, hogy az élőzenével egy bizonyos hangerőszint alá nem lehet lemenni és ez a beszélgetős, vacsorázós időszakban zavaró lehet. Ilyenkor előnyösebb egy általunk, vagy akár általatok hozott kellemes CD-zenét alkalmazni.

4. Mennyi és milyen hosszúak a szünetek?

- Extrém hosszú zenei blokkokkal építjük a hangulatot, vagy éppen hívjuk bulizni az inaktívabb vendégeket. Alkoholt nem fogyasztunk, nem dohányzunk, tehát cigiszünetek sincsenek! Ha beindult a buli, eseménytől-eseményig, nonstop toljuk a zenét! Rövid szüneteket azért persze mi is tartunk, amit általában egy-egy adott eseményhez időzítünk, mint pl: tortavágás, játékok, beszédek. Mindig biztosítunk háttérzenét, tehát ezen események alatt is a zene folyamatos, állandó! ilyen formában a játékidőt, főleg esküvői rendezvényeken rugalmasan kezeljük.

5. Rendelkeztek saját hang és fénytechnikával?

- Igen! Kiváló minőségű, bővíthető hangrendszerünk 250-300 fős rendezvény hangosításához is alkalmas. Színes fénytechnikánk van; a zenekar és a tánctér látványos hangulatmegvilágítására szolgál.

6. Polgári szertartás, ceremónia hangosítását vállaljátok?

- Igen! Egy külön komplett hangrendszert használunk erre a célra, ami igény esetén kiegészítő szolgáltatásként rendelhető meg.

7. Mekkora a zenekar helyigénye?

- 6x2 méter hely szükséges a zenekarunk elhelyezéséhez. Az asztalok és tánchely kialakításánál ezt lehetőleg kérjük figyelembe venni!

8. Mikor érkezik a zenekar a helyszínre?

- A szerződésben megjelölt kezdési időpont előtt kettő órával.

Ha a Megrendelő ettől a két órától korábbra kéri a zenekar beszerelését a helyszínen, úgy vagy a szolgáltatásunk kezdési időpontját hozzuk annyival arányosan előre, vagy pedig a szerződésben megadott plusz óradíj ellenében tudjuk vállalni.

9. Lakodalmi menethez, kísérő zenélést vállaltok-e?

-Nem!

10. Lehet kérni kedvenc zeneszám megtanulását a zenekartól?

- Igen! Gyakran kérnek. Amennyiben a kért dal stílusban és előadásban számunkra vállalható, örömmel teljesítjük a kívánságot. Ezt az igényt kérjük nagyon időben előre jelezni!

11. Szerződésben foglalt időn túl, hosszabbítás lehetséges?

- Igen. Igény esetén a szerződésben szereplő időtartamon túl is marad a zenekar. Annak esetleges plusz költsége is majd a szerződésben szerepel.

12. További igények zenekarotok részéről?

- Kisbuszunk számára a pakoláshoz közeli parkolóhely. Ahol az szükséges, az érvényes behajtási engedély beszerzése. Érkezésünkre a rendezvény helyszínén a megfelelő zenekari alapterület biztosítása, ami zárt térben 4x2 méter! - 230V földelt, 16A-es, zavarmentes, stabil hálózati csatlakozás.

- Szabadtéri rendezvényen, szükség esetén minden irányból, esőtől, széltől védett, megfelelően telepített, minimum 4x4 méteres sátorfedést kérünk a zenekar részére biztosítani. Ennek hiányában nem tudunk vállalni fellépést!

13. Hogy lehet lefoglalni a zenekart?

- Minden esetben szerződést írunk, ami mindkettőnk számára fontos garanciát jelent! Amennyiben szeretnéd, hogy a NIGHT LIGHT trió legyen rendezvényed kiváló zenei partnere, hangulat felelőse, akkor előbb ajánlat kérőnkben érdeklődj, hogy a kiválasztott napon szabad-e még a zenekarunk. Kérdéseidre mindig válaszolunk, és szerencsés esetben hamar meg tudjuk beszélni a foglalást és a szerződéskötés részleteit…